Gazpacho

Ingrediente

320 ml de piure de roșii
300 g de castravete fără coajă și semințe
2 căței de usturoi
4 linguri de ulei de măsline extravirgin
100 g ardei verde, fără coajă și rumeniți la cuptor
1/4 ceapă dulce

Pentru topping: cuburi de roșii, cuburi de ardei verde, cuburi de pâine, cuburi de ceapă

Preparare

Rumeniți ardeiul gras în cuptor și îndepărtați coaja.
Tăiați castravetele, ardeiul verde și ceapa în bucăți mari.
Amestecați-le cu uleiul de măsline, piureul de roșii și usturoiul în blender până obțineți o supă fină.
Alegeți toppingul pentru a finaliza!

Sfaturi

Dacă textura este prea groasă, subțiați cu apă minerală.
Serviți cu cuburi de gheață pentru un efect de răcorire suplimentar.
Luați cuburile de gheață și zdrobiți-le cu blenderul nostru puternic.

Aparate